1. Info

 1. Dacă doriți să ne contactați din orice motiv, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected]

2. Competitia

 1. Acești termeni și condiții se aplică tuturor competițiilor enumerate pe site-ul web al Promotorului la https://www.castigamasina.com/
 2. Toate competițiile sunt competiții bazate pe abilități și se plătește o taxă de înscriere de fiecare dată când vă înscrieți. În cazul în care Promotorul oferă o întrebare ușoară sau cu răspunsuri multiple, este disponibilă o cale de intrare gratuită.
 3. Pentru a avea o șansă de câștig, toți cei care intră în competiție (un „ Participant ”) vor trebui să răspundă corect la o întrebare sau să rezolve o problemă stabilită de Promotor („ Întrebarea competiției ”).

3. Cum să intri

 1. Concursul se va desfășura începând cu datele de deschidere și de închidere specificate pe site, inclusiv. Aceste date vor fi denumite „ Data de deschidere ” și „Data de închidere”. Toate orele și datele la care se face referire sunt orele și datele din Londra, Anglia.
 2. Dacă este absolut necesar să facă acest lucru, Promotorul își rezervă dreptul de a modifica Datele de Deschidere și Închidere. Dacă Promotorul modifică Data Deschiderii și/sau Data Închiderii unei competiții, noile detalii vor fi afișate pe Site. Promotorul nu va prelungi Data de Închidere pur și simplu pentru a vinde mai multe intrări.
 3. Toate înscrierile la concurs trebuie să fie primite de către Promotor până cel târziu la ora specificată la Data Închiderii. Toate înscrierile la concurs primite după ora specificată la Data de închidere sunt automat descalificate și nu se vor acorda rambursări.
 4. Numărul maxim de înscrieri la concurs va fi menționat pe site. Numărul de intrări pe care le puteți face poate fi limitat dacă este atins numărul maxim de intrări.
 5. Înscrierile, inclusiv intrările gratuite, sunt limitate de persoană per competiție. Înscrierile pot fi limitate dacă se atinge numărul maxim de înscrieri pentru concurs.
 6. Pentru a participa la concurs:
  1. accesați site-ul web și vizualizați Competiția la care doriți să participați; apoi
  2. introduceți răspunsul dvs. la întrebarea de concurs; apoi
  3. selectați numărul necesar de intrări și treceți la checkout; apoi
  4. autentificați-vă sau înregistrați-vă dacă nu v-ați autentificat deja; apoi
  5. Acceptați Termenii și condițiile și finalizați achiziția.
 7. Utilizarea PayPal este restricționată numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani și rezidenților din Regatul Unit continental
 8. Promotorul va trimite confirmarea că înscrierea dvs. a fost primită.
 9. Promotorul nu va accepta responsabilitatea pentru înscrierile la concurs care nu sunt finalizate cu succes, sunt pierdute sau sunt întârziate indiferent de cauză, inclusiv, de exemplu, ca urmare a oricărei defecțiuni a echipamentului, defecțiuni tehnice, sisteme, satelit, rețea, server, hardware de computer. sau defecțiuni software de orice fel.
 10. Prin achiziționarea de înscrieri și trimiterea unei înscrieri la concurs, încheiați un contract cu Promotorul și sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.
 11. Te poți înscrie gratuit la concurs respectând următoarele condiții:
   1. puteți face mai multe înscrieri gratuite pentru orice competiție (până la orice limită impusă de către Promotor), dar fiecare înscriere gratuită trebuie trimisă și postată la Promotor separat. Intrările în bloc dintr-un singur plic nu
   2. prin înscrierea în competiție, confirmați că sunteți eligibil să participați și să acceptați acești termeni și condiții;
   3. înregistrarea dvs. trebuie să fie primită de către Promotor înainte de Data Închiderii. Înscrierile primite după data de închidere nu vor fi incluse în tragere la sorți. Dovada postării nu garantează că veți fi înscris la tragere la sorți;
   4. dacă numărul de înscrieri primite atinge orice plafon sau limită înainte de a primi intrarea dvs. gratuită, nu veți fi înscris în tragere la sorți.

4. Alegerea unui câștigător

 1. Toți participanții care răspund corect la întrebarea competiției vor fi plasați la o tragere la sorți, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Tragerea la sorți va avea loc cât mai curând posibil și, în orice caz, în termen de 7 zile de la Data Închiderii („ Data Tragerii ”).
 2. Toți participanții vor avea numele și numerele de înscriere incluse pe o foaie de calcul care poate fi publicată pe site și poate fi vizibilă în timpul extragerii live. Dacă nu doriți ca numele dvs. să fie inclus în această foaie de calcul, trebuie să contactați promotorul prin e-mail la [email protected] cât mai curând posibil după ce ați finalizat înscrierea și, în orice caz, cu cel puțin 48 de ore înainte de are loc extragerea live.

Pentru ajutor cu înscrieri, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

5. Eligibilitate

  1. Concursul este deschis tuturor rezidenților din Regatul Unit și Republica Irlanda cu vârsta de 18 ani sau peste, cu excepția :
  2. angajații Promotorului;
  3. angajații agenților sau furnizorilor Promotorului, care au legătură profesională cu competiția sau cu administrarea acesteia; sau
  4. membrii familiilor apropiate sau ai gospodăriilor de la literele (a) și (b) de mai sus.
 1. Prin înscrierea în competiție, confirmați că sunteți eligibil să faceți acest lucru și eligibil pentru a revendica orice premiu pe care îl puteți câștiga. Promotorul vă poate solicita să furnizați dovada că sunteți eligibil să participați la concurs și să revendicați premiul. Dacă nu oferiți Promotorului vreo astfel de dovadă sau alte informații pe care le-ar putea solicita într-un timp rezonabil, puteți fi descalificat din competiție.
 2. Promotorul nu va accepta înscrieri la concurs care sunt:
  1. generat automat de calculator; sau
  2. incomplet.
 3. Promotorul își rezervă toate drepturile de a vă descalifica dacă comportamentul dumneavoastră este contrar spiritului sau intenției concursului de premii. Aceasta include dacă sunteți nepoliticos sau abuziv față de Promotor sau cu oricine asociat cu acesta.
 4. Sub rezerva clauzei 11.3 de mai jos, nicio rambursare a taxei de intrare nu va fi acordată în niciun caz, inclusiv;
  1. în cazul în care, în urma înscrierii dumneavoastră în competiție, aflați ulterior că nu sunteți eligibil să participați la concurs sau să revendicați Premiul;
  2. dacă, în urma înscrierii dumneavoastră în competiție, criteriile de eligibilitate pentru înscrierea în competiție sau revendicarea Premiului se modifică și nu mai sunteți eligibil; sau
  3. dacă sunteți descalificat din competiție de către Promotor din orice motiv.
 5. Dacă Participantul se angajează în:
  1. orice formă de fraudă (reală sau aparentă);
  2. declarații false frauduloase;
  3. ascundere frauduloasă;
  4. piratare sau interferență cu buna funcționare a site-ului; sau
  5. modificarea sau utilizarea neautorizată a oricărui cod care constituie site-ul web

toate înscrierile lor vor fi declarate nule, nu se vor acorda rambursări și pot fi împiedicați să participe la orice competiție viitoare.

6. Premiul

 1. Premiul pentru fiecare competiție este descris pe site-ul web („ Premiul ”). Detaliile Premiului sunt, după cunoștințele, informațiile și convingerile Promotorului, corecte la Data Deschiderii.
 2. Premiile sunt în funcție de disponibilitate. Promotorul își rezervă dreptul de a înlocui orice premiu cu un premiu de valoare egală sau mai mare. În cazul în care orice detalii ale Premiului se modifică, Promotorul se va strădui să actualizeze Site-ul cât mai curând posibil.
 3. Promotorul nu face declarații și nu oferă nicio garanție cu privire la Premiu, valoarea acestuia, starea acestuia sau orice alte informații furnizate pe Site. Promotorul nu face nicio declarație și nu oferă nicio garanție că informațiile furnizate pe site sunt exacte, complete sau actualizate.
 4. Nu există nicio alternativă în numerar pentru Premiu decât dacă este menționat în Premiu, cu toate acestea, Promotorul va face tot posibilul pentru a oferi una dacă Câștigătorul preferă să încaseze în numerar decât Premiul.
 5. Premiul nu este negociabil sau transferabil.
 6. Dacă premiul este un vehicul:
  1. Promotorul se va asigura, cu excepția cazului în care se specifică altfel, că vine cu un MOT valid (dacă este necesar);
  2. nu este inclusă nicio asigurare cu Premiul și este responsabilitatea Câștigului să se asigure că vehiculul este asigurat corespunzător înainte de a-l lua pe drumurile publice (dacă este legal să facă acest lucru);
  3. Promotorul nu are nicio responsabilitate pentru Premiu odată ce acesta a fost livrat. Câștigătorul este singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor relevante referitoare la vehicul, funcționarea acestuia și pentru a se asigura că îl operează într-un mod sigur și responsabil;
  4. nu este inclusă taxa auto/drum;
  5. Câștigătorul este responsabil să se asigure că are licențele, calificarea, cunoștințele și experiența necesare pentru a conduce vehiculul în siguranță și în mod legal;
  6. Câștigătorul este singurul responsabil pentru a se asigura că are toate echipamentele și îmbrăcămintea de siguranță necesare (de exemplu, căști, cizme și mănuși) și pentru a le purta în timpul conducerii vehiculului.
 7. Dacă premiul este o sărbătoare sau un eveniment:
 1. Descrierea Premiului va specifica numărul de bilete incluse în ce clasă de transport și tipul de transportator către care destinație de călătorie. În funcție de tipul de premiu, flexibilitatea datelor poate fi disponibilă pentru câștigător, adică biletele pentru Grand Prix ar fi o dată fixă, în timp ce o vacanță generală poate fi flexibilă. Premiul nu include asigurarea de călătorie, costul transferurilor către
   1. costul transferurilor către și de la aeroporturi sau stații, mâncare și băutură, bani cheltuiți, taxe sau cheltuieli personale. Orice alte costuri suportate în plus față de cele menționate mai sus și care sunt accesorii pentru îndeplinirea premiului sunt responsabilitatea câștigătorului(i). Suplimentul în numerar poate fi inclus în premiu, totuși aceasta este întinderea răspunderii Promotorului.
   2. Veți fi responsabil să vă asigurați că dvs. și orice persoană care călătorește cu dvs. sunteți disponibili pentru a călători și dețineți pașapoarte valabile, vize și documente de călătorie necesare pentru vacanța în cauză la datele de călătorie specificate. Datele odată notificate agentului de turism nu pot fi modificate.
  1. Câștigători
   1. Decizia Promotorului este definitivă și nu se va intra în corespondență sau discuție.
   2. Promotorul va contacta personal câștigătorul cât mai curând posibil după data extragerii, nu mai târziu de 7 zile de la data extragerii, folosind numărul de telefon sau adresa de e-mail furnizate odată cu înscrierea la concurs. Dacă câștigătorul nu poate fi contactat sau nu este disponibil sau nu a revendicat Premiul în termen de 14 zile de la Data Tragerii, Promotorul își rezervă dreptul de a oferi Premiul următorului Participant eligibil selectat dintre înscrierile corecte care au fost primite înainte de Data limită.
   3. Promotorul trebuie fie să publice, fie să pună la dispoziție informații care indică faptul că a avut loc un premiu valabil. Pentru a respecta această obligație, Promotorul va publica numele și numărul câștigătorilor premiului pe site și va trimite numele și câștigătorii premiului cu numărul câștigător oricărei persoane care s-au înscris.
   4. Dacă vă opuneți publicării sau punerii la dispoziție a unuia sau a întregului nume și a înscrierii dvs. câștigătoare, vă rugăm să contactați Promotorul la [email protected] înainte de Data de închidere. În astfel de circumstanțe, la cerere, Promotorul trebuie să furnizeze informațiile Autorității pentru Standarde de Publicitate.
  2. Revendicarea premiului
   1. Trebuie să revendicați personal premiul. Premiul nu poate fi revendicat de o terță parte în numele dumneavoastră. Detaliile despre cum vă va fi livrat Premiul (sau pus la dispoziție pentru colectare) sunt publicate pe site-ul web.
   2. În cazul în care datele dumneavoastră personale, inclusiv informațiile de contact, se modifică în orice moment, trebuie să anunțați Promotorul cât mai curând posibil. Notificările trebuie trimise promotorului prin e-mail la [email protected]
   3. . Notificările trebuie să includă detalii despre competiția la care te-ai înscris, detaliile tale vechi și detaliile tale noi. Dacă detaliile dumneavoastră se modifică în termen de 10 zile de la Data Închiderii, Promotorul va utiliza datele dumneavoastră vechi dacă trebuie să încerce să vă contacteze.
   4. Orice premiu în numerar va fi transferat direct în contul bancar desemnat de câștigători. Câștigătorul trebuie să facă dovada că este beneficiarul unic sau comun al contului bancar. Nerespectarea acestui lucru în termen de 14 zile va duce la descalificarea din concurs, iar câștigătorul va pierde premiul. În astfel de circumstanțe, Promotorul își rezervă dreptul de a oferi premiul următorului Participant eligibil selectat dintre înscrierile corecte care au fost primite înainte de Data Închiderii.
   5. Promotorul nu acceptă nicio responsabilitate și nu este responsabil să plătească nicio compensație dacă nu puteți sau nu acceptați premiul.
  3. Limitare a răspunderii

În măsura în care este permis de lege, Promotorul, agenții sau distribuitorii săi nu vor fi în nicio circumstanță responsabili sau răspunzători să despăgubească câștigătorul sau să accepte nicio răspundere pentru orice pierdere, daune, vătămare corporală sau deces survenită ca urmare a preluării premiului. cu excepția cazului în care este cauzată de neglijența Promotorului, a agenților sau distribuitorilor săi sau a angajaților acestora. Drepturile dumneavoastră statutare nu sunt afectate.

7. Protecția datelor și publicitate

 1. Prin înscrierea în competiție, sunteți de acord că orice informații personale furnizate de dvs. odată cu înscrierea la concurs pot fi păstrate și utilizate numai de către Promotor sau agenții și furnizorii săi pentru a administra competiția sau așa cum se prevede în Politica de confidențialitate a Promotorului https://www.castigamasina.com/ a cărui copie este disponibilă pe site-ul web.
 2. Dacă sunteți câștigătorul concursului, sunteți de acord ca Promotorul să vă poată folosi numele, imaginea și orașul sau județul de reședință pentru a anunța câștigătorul acestui concurs. În plus, sunteți de acord să participați la orice publicitate rezonabilă cerută de Promotor.
 3. Dacă nu doriți să participați la nicio publicitate, trebuie să anunțați Promotorul înainte de Data Închiderii. Acest lucru nu vă va afecta șansele de a câștiga Premiul. Dacă nu sunteți de acord să participați la nicio publicitate despre competiție, este posibil să furnizăm în continuare detaliile dvs. Autorității pentru Standarde de Publicitate. Aceasta este o cerință legală pe care trebuie să o respectăm pentru a demonstra că concursul a fost administrat corespunzător și că Premiul a fost acordat.
 4. Dacă sunteți câștigătorul concursului, vi se poate solicita să furnizați informații personale suplimentare și dovada identității dumneavoastră pentru a vă confirma eligibilitatea de a revendica Premiul și de a vă transfera dreptul de proprietate asupra Premiului. Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dumneavoastră în acest mod. Aveți dreptul să solicitați detalii suplimentare despre modul în care sunt utilizate informațiile dumneavoastră personale. De asemenea, vă puteți retrage consimțământul pentru ca informațiile dvs. personale să fie utilizate în acest fel, dar, prin aceasta, puteți împiedica transferul Premiului către dvs. În astfel de circumstanțe, se va considera că te-ai retras din concurs și că ai renunțat la premiu. Nu veți avea dreptul la nicio rambursare a taxei de intrare.
 5. Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți dreptul să solicitați ca Promotorul să nu vă contacteze și să vă șteargă datele din baza de date. Dacă faceți o astfel de solicitare, vă veți retrage din competiție deoarece nu va fi posibil să vă contactați în cazul în care sunteți câștigătorul. Nu veți avea dreptul la nicio rambursare a taxei de înscriere dacă vă retrageți din competiție. Dacă nu doriți ca niciuna dintre detaliile dumneavoastră personale să fie utilizată de către Promotor în scopuri promoționale, vă rugăm să trimiteți un e-mail către Promotor la [email protected] la Data Închiderii.

8. General

 1. Promotorul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții din când în când. Cea mai recentă versiune a acestor termeni și condiții va fi disponibilă pe site.
 2. Dacă există vreun motiv de a crede că a existat o încălcare a acestor termeni și condiții, Promotorul își poate rezerva, la discreția sa, dreptul de a vă exclude de la participarea la concurs și la orice competiție viitoare.
 3. Promotorul își rezervă dreptul de a anula, suspenda, anula sau modifica competiția cu premii atunci când devine necesar să facă acest lucru pentru circumstanțe în afara controlului său. În astfel de circumstanțe, Promotorul va rambursa toate taxele de intrare pe care le-ați plătit.
 4. Exista un număr minim de înscrieți de 80% din totalul biletelor puse în joc
 5. Promotorul (https://www.castigamasina.com/) poate prelungi competiția pana când se va atinge acel număr minim de 80% din bilete vândute
 6. Competițiile de pe Site nu sunt în niciun fel sponsorizate, avizate, administrate sau asociate cu Facebook. Prin înscrierea la concursuri, Participanții sunt de acord că Facebook nu are nicio răspundere și nu este responsabil pentru administrarea sau promovarea competițiilor.
 7. Acești termeni și condiții vor fi guvernați de legea engleză, iar părțile se supun jurisdicției exclusive a instanțelor din Anglia și Țara Galilor.
 8. Ar trebui să tipăriți o copie a acestor termeni și condiții și să le păstrați pentru evidența dvs.