• accesați site-ul web și vizualizați competiția la care doriți să participați;
  • introduceți răspunsul dvs. la întrebarea de concurs;
  • selectați numărul necesar de intrări și treceți la checkout;
  • autentificați-vă sau înregistrați-vă dacă nu v-ați autentificat deja;
  • Acceptați Termenii și condițiile și finalizați achiziția.

După ce ați achiziționat biletele, vi se va trimite un e-mail de confirmare pentru intrările dvs. împreună cu numerele de bilet, de obicei în 10-15 minute. În perioada de cerere mare, acest lucru poate dura câteva ore.

După ce v-ați conectat, atingeți (mobil) sau treceți cursorul peste (desktop) contul dvs. în colțul din dreapta sus și selectați „Inregistrările mele” din meniul drop- down. Aici vei vedea toate numerele tale de bilete pentru competițiile la care te-ai înscris, succes!

Vom anunța câștigătorul prin telefon sau e-mail în termen de 7 zile de la data închiderii concursului. Dacă modificați oricare dintre datele dumneavoastră de contact înainte de data limită, trebuie să ne informați. Vom încerca să vă contactăm folosind informațiile pe care ni le-ați furnizat. Dacă nu vă putem contacta în termen de 14 zile de la data închiderii, ne rezervăm dreptul de a alege un alt câștigător și veți pierde dreptul de a revendica premiul.

Competiția este deschisa numai persoanelor care au 18 ani sau mai mult. De asemenea, nu vă puteți înscrie la această competiție dacă sunteți angajatul nostru sau un angajat al agenților sau furnizorilor noștri, sau membri ai familiilor apropiate sau gospodăriilor celor de mai sus.

Data deschiderii și închiderii concursurilor sunt precizate pe site.este posibil să fim forțați să amânăm extragerea live din motive care nu țin de controlul nostru – acest lucru va fi notificat pe paginile noastre de socializare. Datele tragerii live ar putea fi anticipate înainte dacă competiția s-a epuizat mai devreme.

Trebuie să folosim datele dumneavoastră pentru a administra concursul și pentru a acorda premii. Nu folosim datele dumneavoastră în niciun alt scop. Nu împărtășim datele dumneavoastră cu terțe părți decât dacă acest lucru este necesar pentru administrarea competiției. Detaliile complete despre modul în care folosim datele dumneavoastră sunt incluse în Politica noastră de confidențialitate. Dacă sunteți câștigătorul, este posibil să trebuiască să împărtășim datele dumneavoastră cu Autoritatea pentru Standarde de Publicitate pentru a confirma că am administrat competiția și am acordat premiile în mod corect. Aveți dreptul de a renunța la noi folosind datele dumneavoastră în orice moment. Cu toate acestea, dacă ne cereți să vă ștergem detaliile din baza noastră de date înainte de data de închidere, vă veți retrage din competiție. Nu veți avea dreptul la rambursarea taxelor de intrare pe care le-ați plătit.

Odată ce toate înscrierile sunt înregistrate și extragerea este închisă, toate înscrierile vor fi postate pe pagina noastră de Facebook și pe site-ul nostru în termen de 24 de ore. Aceasta va include numărul dvs. de extragere alături de numele dvs., pe care îl vom folosi la extragerea LIVE pentru a decide câștigătorul. Aceasta înseamnă că puteți urmări extragerea în direct cu numărul(ele) corespunzător(e) în mână. Generatorul de numere aleatoare de la Google va fi folosit pentru a alege un număr câștigător LIVE pe Facebook. Urmărește videoclipul de pe pagina noastră de Facebook al ultimei extrageri pentru a avea o idee despre cum funcționează, până acum am făcut peste 50 de extrageri cu câștigători în toată Marea Britanie.

Ne rezervam dreptul de a prelungi competițiea pana cand vom vinde 80% din numarul total de bilete puse in joc 10. La intrebarea mea nu sa raspuns aici Dacă aveți întrebări la care nu s-a răspuns aici, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la [email protected] vă vom răspunde cu plăcere.